Investeringer

Sådan kom jeg i gang med mine investeringer i krypto

Jeg har altid følt mig lidt uden for, når mine mandlige kollegaer snakker om krypto eller kryptovalutaer, fordi jeg ikke kan finde andre kvinder at snakke om det med. For ikke så længe siden stødte jeg på en dansk hjemmeside, og så tog jeg selv springet og investerede nogle af mine penge i kryptovalutaer. Hvad skal jeg sige… Det har været lidt af en rollercoaster, og det bliver det nok ved med at være. Dette blogindlæg kommer til at handle om mine erfaringer med investeringer i krypto, som jeg håber, du vil synes om.

Derfor gjorde jeg det

Det var svært for mig at komme i gang, fordi jeg altid har syntes, at det virkede meget teknisk med det hele. Jeg vidste ikke så meget om det, men det gør jeg nu på grund af den danske hjemmeside, som jeg omtalte i indledningen til dette her indlæg. Siden hedder https://mycrypto.dk/, og jeg har også vist den til andre. Jeg synes at den side er god, fordi de forklarer det meget godt og med billeder. De forklarer det på sådan en måde, at man ikke behøver at vide så meget om det tekniske.

Jeg kan dog efterfølgende sige, at hvis man sætter sig ind i det tekniske, så bliver det lidt mere spændende. Det er altid en god idé at vide noget om det, man vælger at lave en investering i. Derfor gjorde jeg det, og det er jeg meget glad for. Nu kan jeg snakke med andre folk om det, og jeg ved måske lidt mere om det tekniske end dem nu. Det er egentlig ikke så vigtigt, hvem der ved hvor meget, men jeg synes alligevel, at det er lidt sjovt at tænke på.

Dette skal man vide

Nu får jeg det måske til at lyde som en meget god historie uden at der er nogle dårlige ting omkring den. Det er der faktisk. Da jeg købte, så var markedet “højt”. Dette vil sige, at hvis jeg sælger nu, så har jeg tabt penge på min investering. Jeg tror dog på det på lang sigt, og derfor bliver jeg ved med at investere en lille smule af min løn hver eneste måned i kryptovalutaer. Hvis det kommer til at gå godt, så vinder jeg. Hvis ikke, så har jeg et begrænset tab.

Du skal også lige vide, at det ikke er en rigtig historie, men den kunne godt have været sket i virkeligheden. Pas på når du investerer penge.