Sådan dropper du dine dårlige vaner

Vi døjer alle med vaner, som vi nok ikke burde have fra gjort fra starten af. Vi har alle nogle vi ikke er stolte af, og nogle som vi bør stoppe med og droppe i vores liv. Det er svært at få det gjort, og sagt til sig selv, at det bør stoppe nu. Det kræver, at man er stærk mentalt og ikke bøjer efter, når det bliver hårdt.

Du er god nok, som du er

Dette er en sætning, som nogen bør sige til sig selv noget mere. Perfektionisme kan være en hård ting, når man hele tiden slår sig selv i hovedet. At stræbe efter et mål er en god ting, men når man stræber efter perfektion, er det ikke godt. Dette kan havebåde mentale og fysiske konsekvenser, når man sætter sig selv de her urealistiske mål. Din selvkritiske stemme skal forsvinde, da det er en stor ond cirkel, som du konstant går i.

Gør noget ved det

Der findes så mange måder, man kan angribe sådanne dilemmaerne på. Det er dermed også rigtig individuelt, hvad der skal gøres og hvornår det er bedst. Men for at få en bedre balance i kroppen og få det dårlige ud, kan man benytte sig af akupunktur. Det skaber en god balance i kroppen, hvilken er godt, når man går igennem store ændringer i ens hverdag. Du vil efter få gange mærke en stor forskel på din krop, og vil på den måde, have nemmere ved at komme over dine dårlige vaner. Læs mere om akupunktur her.

Det tager faktisk ikke så lang tid at ændre sine vaner, og der skal heller ikke så meget til altid. Du skal tage beslutningen om, at du vil ændre dine vaner, dybt inde. Du skal måske gentage den et par gange til dig selv, men du vil til sidst få en ny vane, som vil erstatte den gamle. Du vil sikkert opleve, at du får svært ved at overholde din ændring. Det kan være du oplever tilbagefald ned i den dårlige vane, men her er det vigtigt, at du tager det med ro. Ikke alt er spildt! Træk vejret dybt og kom op på hesten igen. Hver gang du modstår den dårlige vane, og vender det til noget godt og bedre, så sæt et kryds i en kalender. På den måde kan du få et bedre overblik over, at det faktisk går ganske fint. Du får måske endda lysten til ikke at bryde den gode kæde.