Min travle weekend

Jeg holder af de stille og rolige weekender, men nogle gange må man også få indhentet det forsømte i weekenden. Jeg skal da lige love for, at denne weekend var i den sidste ende af skalaen. Både manden, børnene og jeg havde masser af planer her i Aarhus og omegn, så der er også blevet tilbagelagt nogle kilometer på elcykel og i bil. Jeg vil dog selvfølgelig lige nævne, at det også har været en fantastisk weekend. Typisk er mine favoritweekender dem, der er fyldt med afslapning, massage og hygge.

Fredag

Da jeg var færdig med at arbejde fredag aften, så var vi ude at spise nogle stykker. Imens var manden sød at hente børnene, så jeg kunne være ude og drikke et par øl. Dog vidste jeg, at han fik sin kammerat på besøg klokken otte, så der skulle jeg naturligvis være hjemme inden. Det var superhyggeligt med mine kollegaer, hvor vi fik noget lækkert mad og et godt glas vin centralt i Aarhus. Bagefter tog jeg bussen hjem for at hygge med ungerne, når nu manden fik besøg under vores tag. Det endte med at være chips og slik på sofaen med en god film.

Lørdag

Her havde vi planlagt en tur til grænsen. Børnene blev kørt til bedsteforældrene, inden vi trillede mod grænsen. Det blev en længere tur, end vi lige havde regnet med, da vi fik en meget langsom lader til vores elbil. Så vi var først hjemme ved en tre-tiden om eftermiddagen, hvilket resulterede i, at tidsplanen skred en smule. Vi ville nemlig gerne ind til Aarhus med familien for at gå på skattejagt, kigge på installationer og høre lidt musik i anledningen af festugen. Det nåede vi heldigvis også i et begrænset omfang, hvor vi fik set lidt af hvert.

Søndag

Her havde vi en masse projekter, der lige skulle catches op på. Så vi startede dagen ud med en stor mængde tøjvask, hvor det meste af familien heldigvis hjalp til. I mellemtiden gik manden i haven for at slå græs og lige tage det værste ukrudt. Desværre begyndte det at regne ret kraftigt, så vi nåede ikke at blive helt færdige med haven. Om eftermiddagen tog vi i den Gamle By for at se deres mange fine udstillinger. Det var virkelig hyggeligt, og vejret viste sig fra sin bedste side. Vi sluttede aftenen af med en god parmassage, naturligvis udført af os selv.