Man skal vælge sin tandlæge med omhu

Jeg vil ikke sige, at jeg er direkte skrækslagen for at gå til tandlæge. Men ligesom mange andre danskere, så har tandlægen ikke været et sted, som jeg har følt mig tryg. Ja, altså indtil jeg fandt den rette klink for mig, men det vender vi tilbage til. Derfor er det utroligt vigtigt at vælge en tandlægeklinik, som man føler sig tryg ved. Det kommer ofte helt naturligt, når det er nogle dygtige tandlæger, som er opmærksomme på din nervøsitet ved at gå til tandlæge. Herunder har jeg samlet en række tips til, hvad du skal kigge efter, når du skal vælge tandlæge.

Hold øje med ekspertise

Noget af det første, du skal gøre, når du skal vælge en ny tandlæge, det er at kigge på deres hjemmeside. Tandlægefaget handler nemlig ikke om hurtighed og effektivitet, men i stedet om den omsorg, som vi modtager i klinikken. Så ord som kvalitet, erfarenhed og smil er bare utroligt vigtigt hos en tandlæge. Surf lidt rundt på deres hjemmeside og lær mere om deres praksis for at få et billede af klinikken. Det gjorde jeg ved min Tandlæge på Amager, og her fik jeg bare et godt indtryk lige med det samme.

Læs anmeldelser

Selvom nogle klinikker skriver rigtigt godt om sig selv, men det er ikke altid sådan, at det forholder sig i virkeligheden. Derfor er det altid en god idé at gå ind at læse anmeldelserne på nettet, så du kan få et bedre helhedsindtryk. Her kan der stå noget om, hvordan deres behandlinger foregår, hvordan det går an med tandlægeskræk og med betaling af aftalerne. Det er nemlig med til at give et langt bedre indtryk af tandlægerne.

Få en prøve i klinikken

Ofte kan man bede om at få en tandrensning i klinikken. På den måde kan man få lov til at få et kig ind i biksen og opleve, hvordan det er på tæt hold. Er stemningen god, er menneskerne venlige og føler du dig godt tilpas? For selvom klinikken virker for andre, så er det ikke sikkert, at det lige er dén, der gør forskellen for dig. Derfor bør du helt sikkert lige prøve stedet af. Hvis de ikke tilbyder det på hjemmesiden, så prøv at ringe eller skrive til dem for at høre, om de tilbyder dette. På den måde kan du få en tryg og behagelig oplevelse ved tandlægen, ligesom jeg altid har nu.