Man kan blive lidt træt af revision

Revision kan være en interessant ting for dem, der kan lide at bakse med det. Jeg kan dog fortælle, at jeg overhovedet ikke er den type, der kan lide at gøre sådan noget. Af den grund bliver jeg nødt til at allierede mig med nogle kyndige personer, og jeg kommer til at skrive det her blogindlæg i håb om at du også finder dig nogle – så du ikke begår de samme fejl som jeg har begået tidligere.

Min virksomhed

Jeg ved ikke hvor længe du har læst med på min blog, men jeg er faktisk en såkaldt “business woman”. Som du kunne læse i introduktionen til dette indlæg, så hader jeg at sidde med revision og bogføring, og af denne grund blev jeg nødt til at finde mig en revisor. Der findes så mange, og nogle af dem er online. Det er oftest meget dyrt at have en revisor tilknyttet, og det sagde jeg også til den person, jeg fandt inde på RevisionsPartner.dk. Han fortalte mig dog, at hvis jeg “tog mig sammen” og begyndte at forsøge at bogføre selv, så kunne jeg spare mange tusind kroner om året. Det er manuelt arbejde, og det er billigere at jeg gør det frem for ham – indtil min timeløn er højere end det, men det er der ikke lige udsigt for i det her regnskabsår. Skulle jeg lave nogle fejl, så retter han dem selvfølgelig, så det fungerer egentlig meget godt. Vi har afleveret et regnskab på den måde, og der har ikke været bemærkninger indtil videre.

Mine investeringer

Det kommer vel ikke bag på dig, at jeg investerer de penge jeg selv tjener, og dem min virksomhed tjener. Jeg investerede i kryptovaluta efter jeg fik styr på mit regnskab og vidste, at jeg var i gang med at tjene penge. Disse penge blev investeret i nogle mønter, som jeg ikke vil nævne, men det er gået meget godt, og så kommer det evige problem: skat. Jeg havde overhovedet ikke styr på det, og min anden revisor anbefalede, at jeg fandt en anden person til at tage sig af skattespørgsmålet i forbindelse med de her lidt eksotiske investeringer. Min søgning på Google bragte denne hjemmeside frem, og derinde fandt jeg så en revisor med speciale i bitcoin og andre valutaer. Han var meget behjælpelig, og så fik vi det indberettet til skat. Der skulle ikke være noget galt, fordi jeg har ikke hørt noget fra dem, og det håber jeg heller ikke, at jeg gør 🙂