Hvorfor jeg får massage 2 gange om måneden

Jeg møder tit det spørgsmål om, hvorfor jeg går til massagebehandling en gang hver anden uge. Det er nemlig en udbredt misforståelse, at massage er en ting, men får engang i mellem, når man er på ferie eller hvis man har spændinger i kroppen. Men massage kan bruges som meget andet end bare et sjældent behag eller til at behandle skader. Det er også derfor, at jeg har fundet frem til, at massage er utroligt godt for min krop.

Opstart

Jeg startede ligesom alle andre med, at massage var en ting man fik enten på ferie, spaophold eller en halvfesen omgang af sin mand. Da jeg blev ramt af mange spændinger i min skulder som følge af at sidde meget foran en computer, gik jeg først til lægen. Her fik jeg besked på at slappe af i den og give den masser af hvile, men det er jo temmelig svært, når man bruger 8-10 timer foran computeren om dagen. Jeg måtte derfor finde en anden løsning. Kiropraktor virkede desværre ikke for mig, så jeg prøvede at få en sportsmassage hos en massør. Allerede dagen efter kunne jeg mærke en kæmpe forskel. Vi aftalte, at jeg kunne komme igen om 2 uger for at få løsnet op.

Det endte med, at jeg kom ind i et forløb hos massøren, som var nøje tilrettelagt min skulder. Det varede 12 uger, og da det var slut, kom jeg der ikke mere. Omtrent et halvt år senere begyndte jeg igen at få spændinger i skulderen, så jeg tog kontakt til ham igen, og vi begyndte behandlingen på ny. Det var her, at vi for alvor kom til at snakke om, at jeg nok skulle komme igen efter forløbet.

Forebygger skader

Siden da er jeg kommet der hver anden uge, naturligvis lige undtaget af ferier, helligdage og andre begivenheder. Det er utroligt givende for mig. Den type massage, jeg modtager, er det, der kaldes nordisk massage. Det er en blanding af flere forskellige typer og teknikker, og det virker bare utroligt godt for mig. Jeg får ikke længere kun massage omkring skulderen men også på resten af kroppen. Det hjælper mig til at slappe af, og så har jeg heller ikke haft spændinger i skulderen. Så det er egentlig bare lige den lille historie bag, hvorfor jeg får massage så ofte. Jeg kan helt klart anbefale det.