H-huse

Hvilken hustype skal du bygge?

Står du overfor et nybyggeri? Så er der mange forskellige hustyper, som du kan overveje at bygge. Det gode ved at nybyggeri er, at du kan være med fra start til at beslutte præcist hvordan huset skal se ud. I dette indlæg kan du blive klogere på, hvilke fordele og ulemper der er ved at bygge et H-hus.

H-huse er let genkendelige

Hustypen H-hus er let genkendelig, da den som navnet også indikere er formet som et H. Huset får derfor to separate afdelinger, som ligger parallelle over for hinanden. De skal være de lodrette streger i H’et. Så er der midtersektionen i huset, som skal fungere som et samlingspunkt. Det er den vandrette streg i H’et. De to sektioner i huset er særligt oplagte til børnefamilier, som ønsker at have en voksenafdeling og en børneafdeling.

Mange fordele ved at bygge et H-hus

Der er en række fordele ved at bygge denne hustype. Er I en børnefamilie, så det specielt oplagt, da I kan opdele huset med voksen- og børneafdeling. Derudover giver indhakket mellem de to sektioner af huset en masse muligheder. Det er meget oplagt at bygge en flot terrasse, da huset allerede skærmer for meget af vinden. På den måde kan man virkelig få udnyttet haven. Generelt er der rig mulighed for at skabe en masse hyggekroge. Køkkenet vil blive et centralt omdrejningspunkt for huset, da det forbinder de to afdelinger. Så her kan der hygges med familien mens der laves og spises mad.

Denne hustype passer til de fleste byggegrunde, da det er muligt at tilpasse størrelsen på de to sektioner af huset. Har du en byggegrund, som du er blevet totalt forelsket i på grund af lokationen, så udelukker det ikke muligheden for at bygge et flot H-hus. Dog er den mest optimale byggegrund for et H-hus en stor byggegrund.