Smilende kvinde

Gør dig selv til den bedste udgave

Synes du, at der er lidt for meget fart på hverdagen, og render du lidt for tit rundt i joggingtøj og med fedtet hår? Så skal du måske prøve at ændre dine vaner en smule – i hvert fald hvis du ønsker, du skal fremstå anderledes. Vi kender alle til tidspunkter, hvor man ikke når at få gjort særlig meget ud af sig selv, men vi kender også alle til, hvor dejligt det er, når vi får taget et bad, lagt lækker neglelak, hoppet i flot tøj og sat håret – det er en skøn følelse, og man skal ikke undervurdere, hvor meget det gør for ens selvbillede, at man i ny og næ gør noget ud af sig selv. Her kommer et par gode råd til, hvordan du kan føle dig på toppen – selv i pressede tider. 

Klæd dig rigtigt på

Der findes ikke noget værre end at føle sig forkert i det tøj, man er hoppet i. Derfor er det vigtigt at du sørger for at have et klædeskab fyldt med tøj, du føler dig tilpas i. Og så skal skabet indeholde en blanding af både afslappet og pænt tøj, så du kan hoppe i lidt forskelligt. Corona har i den grad bragt jogging-mode med sig – og det er skønt at hoppe i et par joggingbukser! Vi må bare ikke glemme, at det også bare er virkelig skønt at trække et par lækre jeans over hoften, at hive en smuk top over hovedet og smække en flot taske over skulderen. Det giver os et andet selvbillede, når vi gør noget ud af os selv. Det samme gælder makeup – lige så skønt det er at rende rundt uden noget, lige så dejligt er det at blive frisket op med lidt mascara og en fin blush. Bare nogle gange. 

Plej og pas på dig selv 

Selvfølgelig kommer selvkærlighed og selvtillid ikke kun ud fra, hvilket tøj man tager på, og hvilken makeup man lægger. Ens selvbillede bliver opbygget indefra, så husk at pleje det også. Det kan du blandt andet gøre ved at pleje dig selv – gør de ting du elsker, sæt din yndlingsmusik på, mens du laver god mad, løb eller gå en tur, smæk fødderne i et fodmassage-apparat, mens du læser din yndlingsbog, læg en ansigtsmaske eller sæt dit yndlingsprogram på, mens du slapper af og nyder din dig-tid. Den er virkelig vigtig!