Få den lækreste julemenu

Julen nærmer sig og vi kan ikke vente. God stemning, god julemusik og ikke mindst lækket mad. Julen betyder at det er julefrokost sæson, hvilket betyder vi kan se frem til en masse lækkert dansk mad på menuen. Læs med her, hvor vi går i dybden med de mest fantastiske retter på julemenuen, hvor du finder dem, og hvor din næste julefrokost skal holdes.

Hvilke retter kan vi se frem til

Vi har en hel masse retter, som vi kan præsentere, som du kan bruge til din julemenu i 2022, og du kan efterfølgende gå ind og finde opskrifter på dem alle.

Den første på listen er den klassiske juleand, som vil blive serveret med brune kartofler. And er en lækker ret, som er på de flestes julemenuer og vi alle elsker den. Den går også godt sammen med en god sovs og et glas rødvin.

Den næste er flæskestegen. En favorit hos mange, da den har de lækreste sprøde svær. Med lidt syltede agurker og brunsovs, så er denne ret en sand juleret.

En god medister er også altid lækker at have på bordet.

Og til dessert skal der selvfølgelig være risalamand. Varm kirsebær sovs på toppen, og så er julehumøret i top.

Hvis du ikke ved hvilke ret du skal lave til din næste julefrokost, hvorfor så ikke vælge dem alle? Du kan holde din julefrokost et sted hvor der er en lækker julebuffet. Få mere information om julemenuen her.

Hvor skal jeg holde min julefrokost

Det næste sted din forsamling skal holdes, skal være med et af de bedste buffeter, som tilbyder alle dine yndlingsretter. Hvor kan du finde buffetrestauranterne tænker du nok. Ved at vælge Bowl’n’Fun, så kan du finde et center med en lækker julemenu i følgende byer: Aarhus, Aalborg, Horsens, Skive, Silkeborg, Svendborg, Odense, Næstved, Holstebro, Vejle, Hobro, Haderslev, Viborg, Thisted, Kolding og Esbjerg.

Du får ikke bare kun en lækker julemenu, men også live musik til at skabe en god stemning og få alle ud på dansegulvet. Køb din julefrokost tidligere og få rabat på de helt lækre pakker med alt den fantastiske mad og alkohol ad libitum.

Hvis det ikke er nok, så kan du også se alle de aktiviteter I kan lave til jeres arrangement her. Bowl’n’Fun sikrer masser af underholdning, godt humør og god stemning under hele jeres familie- eller firmaarrangement. Se bl.a. aktiviteter som bowling, escape room, minigolf og meget mere.