En lille ny renovering derhjemme

Selvom det kan virke som en ret banal bygning, så betyder udseendet bare meget for vores hus’ helhed. Manden og jeg har længe gået og været trætte af dens udseende, fordi den er så mørk og forfalden ift. vores hus, der har lyse mursten. Derfor har vi de seneste par måneder kigget på muligheder for at opgradere vores skur, så det passer til resten. Vi har taget kontakt til en del lokale tømrere, fordi vi ønsker at støtte lokalmiljøet samtidig med, at vi selvfølgelig ikke vil gå på kompromis med resultatet. Herunder har jeg samlet lidt af vores tanker, hvis nogen af jer derude går med samme idéer eller ønsker.

Naturinspireret udtryk

Vi var ikke helt sikre på præcis, hvad der skulle gøres ved skuret. Vi var klar over, at der skulle nogle naturlige materialer ind over, og derfor var det en selvfølgelighed at tage kontakt til tømrerne i lokalområdet. Det var egentlig nemt at finde den bedste tømrer Hørning. Vi faldt over Rappmund & Gammelby, fordi de tidligere har stor erfaring med netop beklædning med træ på skure og lignende. Desuden var de hurtige at vende tilbage på vores henvendelse og havde selv en masse gode ideer til, hvordan tingene skulle og kunne gøres.

En stor anbefaling af tømrerfirmaet

Herfra skal der lyde en kæmpe anbefaling til tømrerfirmaet, fordi vi føler os virkelig taget i hånden på hele rejsen med det her lille projekt. Vi har haft kontakt til Jan, som har været en fantastisk sparringspartner gennem alle vores tanker og ideer. Det er netop også det, der gør det her så unikt. Ofte føler vi, at vi virkelig skal sætte os igennem for at blive hørt, men her er det vores ideer, der er kommet i forreste række. Tømreren har lyttet og rådgivet men uden bare at trumfe igennem og antage.

Desuden er det rart med et lokalt tømrerfirma. De har hovedsæde i Harlev, men kører rundt i hele Østjylland. Så skulle du mangle en tømrer her i Østjylland lige fra nordøst til sydøst, ja så vil vi altså anbefale dem. Da de kom ud til vores hus, så kiggede de også nærmere på at ombygge vores terrasse. Den er nemlig gammel og har efterhånden en del år på bagen med både fester, børn og hund, som alle slider godt på materialerne. Så nu går vi og overvejer, om det skal være næste projekt for vores lille hjem og de dygtige tømrere.