Ting der får mig igennem min mandag

Vi kender alle sammen til den hårde dag på ugen, nemlig mandagen. Det kan være utroligt svært, og man føler ikke, at man kan komme igennem den. Mandagen går typisk også helt vildt langsom. Jeg var træt af, at mandagen skulle spille så stor en rolle på så kort en uge, så jeg valgte at ændre mit syn. Det kunne jeg ved at lave ting og gøre mandagen til en lidt bedre dag. Der skal normalt ikke særlig meget til før, at man føler man har haft en god dag.

Starten på dagen

Det er altid vigtigt, at man får en god start på dagen, men især gælder dette også på en mandag. Det betyder, at når du vågner, skal man ikke allerede, der virke irriteret og træt af, at en ny uge starter. For sådan er det, og du oplever det forholdsvis tit, så kom videre. Start dagen som du elsker det. Giv der dermed også god tid, så du ikke allerede fra starten af dagen stresser rundt. Jeg tager mig gerne et dejligt varmt bad, hvor jeg giver mig god tid. Derefter laver jeg mig en kop kaffe, som jeg kan drikke, mens jeg skal gøre mig klar. Jeg sørger altid for, at jeg har valgt mit tøj dagen før, så det ikke skal slå mig ud i en tøjkrise. Jeg vælger også at køre i god tid hen på arbejdet, så trafikken ikke vil stresse mig yderligere.

I mine arbejdstimer sørger jeg for at få det bedste ud af det, mens man er der. Hvis man hele tiden kigger på klokken efter, hvornår man har fri, og ikke rigtig gider at være der, vil det blive en lang dag. Så koncentrere dig om de opgaver, som du skal have løst, så går tiden også stærkt. Hav eventuelt noget lækkert at spise og drikke med, som du kan nyde i dine arbejdstimer.

Den gode afslutning

Når man kommer hjem fra arbejde, kan man være glad for, at dagen endelige har fået sin slutning. Der skal laves god mad, som du elsker. Her laver jeg altid netop det, som jeg i øjeblikket har lyst til. Derefter skal aften nydes med godt fjernsyn og endnu en kop kaffe. Jeg vil også kunne finde på at få massage på udvalgte områder af kroppen, som jeg kan få fra forskellige massageapparater. Det får en til at slappe helt af, så derfor er den en god idé at gøre lige inden, du skal sove. På den måde vil du kunne få en rolig og afslappet nat, hvor du er frisk og klar til, at din tirsdag kan begynde.