Vores nye klaverkrog

Vores hjem er fyldt med små kroge, hvor hver af husholdningens medlemmer har mulighed for at sætte sit eget præg. Min mands krog har længe bestået af et lille keyboard, som var placeret på et klap-op-bord. Det har altså været det projekt, som er blevet udskudt længe, fordi andre ting har været vigtigere. Derfor var det nu tid til at gøre noget ved det, så vi måtte lige gentænke hele hjørnet.

Det største problem var helt sikkert alle de ledninger, som dominerede i det hjørne. Det var nemlig måde til keyboard, pedal og så er vores internet også installere derovre. Vi måtte derfor tænke i nogle nye løsninger, så det kunne få et mere stringent look. Derfor startede vi med at installere vores router i hjørnet oppe ved loftet, hvor det var nemt at pakke ledningen dertil væk. På den måde var den udryddet fra gulvhøjden, og så var der kun to lange ledninger, der skulle håndteres.

Dernæst skulle vi finde en løsning til, hvordan keyboardet enten skulle hænge eller stå. Vi havde en træplade i lys, lamineret egetræ ude i garagen, som min mand havde liggende fra et gammelt haveprojekt. Derfor blev det skåret til, så det både kunne fungere som bord og ben. Desuden var der en rest til overs, som han lavede til en skinne under bordet, hvor man kunne gemme ledningen i. Det var simpelthen så fin en løsning, hvor man slet ikke lægger mærke til de rodede ledninger mere.

Vi satte prikken over selve keyboardet med en rigtig klaverbænk. Den er med til at give det nyere, skinnende keyboard et mere old-schoollook og så giver det lidt kant til det lille hjørne. Klaverbænken fandt vi billigt brugt, så det var et særdeles godt køb til billige penge. Manden siger faktisk også, at han sidder bedre, når han spiller ved at have en klaverbænk, hvor han før havde en almindelig, gul spisebordsstol fra IKEA.

Til sidst hængte vi er par små hylder op over keyboardet med billeder fra vores rejser. Det blev alt i alt et rigtigt hyggeligt hjørne, hvor der er lidt af hele familien installeret. Min mand er også begyndt at spille mere end han gjorde tidligere, så nu er vi faktisk begyndt at snakke om, om vi en dag skal rokere rundt, så han kan få plads til et rigtigt klaver. Det må vi vist se tiden an på, men med den dejlige musik er det måske den rigtige løsning for os.