Ting jeg ønsker mig til køkkenet

Køkkenet er et af de rum i hjemmet jeg holder aller mest af. Det er hyggeligt at opholde sig i køkkenet og lave god mad og drikke et godt glas vin. Jeg er vild med at købe ting til køkkenet og går meget op i at have et moderne og funktionelt køkken, med alle de vigtige fornødenheder. Jeg mangler dog nogle ting før jeg kan sige at mit køkken er fuldendt. Her er nogle af de ting jeg virkelig mangler og ønsker mig til køkkenet.

Japansk kokkekniv

En japansk kokkekniv er en af de mest alsidige og effektive knive, du kan have i dit køkken. Der er mange gode grunde til at investere i en japansk kokkekniv, selvom de kan være lidt dyre. Først og fremmest har de en utrolig skarphed, hvilket gør det nemt at skære igennem alle former for mad. Det er en alsidig og fleksibel kniv der kan bruges til de fleste råvarer. Derudover er kvaliteten bare i top og en japansk kokkekniv er lavet af stål i højeste kvalitet. Hvis man passer godt på sin kniv kan den holde i mange år. Til sidst synes jeg at de er smukke og har et unikt design og den vil hænge flot på min knivmagnet i køkkenet.

Pasta plakat

Jeg elsker at lave mad og italiensk mad er en af mine favoritter og i særdeleshed pastaretter. Derfor ønsker jeg mig en pasta plakat der kan hænge i mit køkken til inspiration. Jeg har fundet denne pasta plakat her, der viser nogle af de mange forskellige pasta typer der findes. En pasta plakat til køkkenet kan være en flot og praktisk ting at have hængende på væggen. Den gør det nemt at huske de forskellige pasta typer og kan inspirere til de mange forskellige pastaretter man kan lave. Derudover synes jeg den er flot og meget dekorativ at have hængende i køkkenet.

Citronpresser

En citronpresser er et uvurderligt værktøj i ethvert køkken, da den gør det nemt og bekvemt at presse saft ud af citroner. Pt. har jeg en citronpresser der ikke er særlig god eller effektiv, så jeg ønsker mig en rigtig god citronpresser, der kan presse saft ud af citroner hurtigt og nemt uden at skulle bruge sine hænder eller andre redskaber. Jeg bruger tit citron i mine madlavning. Alt fra i et glas vand om morgenen til over min avocadomad til frokost og til mine mange lækre pastaretter jeg laver om aftenen.