Bryllup

De perfekte omgivelser til et bryllup

Bryllupper kan være helt fantastiske. Og hvis du står snart og skal giftes, så skal brylluppet selvfølgelig leve op til dine vildeste fantasier. Specielt omgivelserne til et bryllup er meget afgørende for stemningen, og derfor er det vigtigt, at du finder nogle lokaler, hvor det hele bare spiller.

Smukke lokaler og god udsigt

Ønsker du at holde dit bryllup i Aarhus, så er det muligt at leje Varna Palæets hæderskronede palævilla med den smukkeste udsigt ud over Aarhus-bugten. Her vil alt være på plads for jer, så I kun skal koncentrere jer om at fejre den store dag sammen og med jeres gæster. Der vil blive sørget for alt lige fra bryllupskage til natmad. Desuden er lokalet helt fantastisk og smukt indrettet, så det virkelig skaber en hyggelig atmosfære under hele middagen.

Smuk natur giver gode bryllupsbilleder

På den store bryllupsdag er det altid vigtigt, at der bliver taget en masse gode billeder. Disse vil der blive kigget tilbage på resten af livet. Derfor er Varna Palæet et oplagt sted at holde sit bryllup, da der er muligheder for at få taget smukke billeder. Det kan både være i Marselisborg Skov og ved Aarhus-bugten nede ved vandet. Alt ligger i gå-afstand fra palæet.

Mange valgmuligheder

Der er mange valgmuligheder til jeres bryllup, så I kan få det præcis, som I altid har ønsket. Det gælder både med bryllupskagen, som kan fås i flere varianter. Derudover gælder det også menuen, drinks i baren m.m.